Hoitava hengitys -kurssi

Hengitämme jokainen, mutta miten? Hengityksellä on todella suuri merkitys hyvinvointiin ja parhaimmillaan se auttaa jaksamaan paremmin. Hengitysongelmat huomataan usein vasta kun ne ovat aiheuttaneet paljon muita ongelmia eikä niihin tunnu löytyvän apua.

Paljon toivottu Hoitava Hengitys HB® -kurssi nyt Suonenjoella touko-kesäkuussa!

Kurssin kokoontumiset pidetään kolmena sunnuntai-iltana kahden viikon välein alkaen sunnuntaina 15.5. klo 17-19.30.

Tutustuminen kehon toimintaan hengityksen näkökulmasta antaa paljon oivalluksia, kun ymmärtää miksi ja milloin meidän kehossa tapahtuu tiettyjä asioita, jotka vaikuttavat hengittämiseen.

Hengityskurssilla perehdytään kehon toimintaan hengityksen näkökulmasta. Tutustuminen liikahengityksen syntymekanismeihin ja sen vaikutus mm. hermostoon antaa paljon oivalluksia, kun ymmärtää miksi ja milloin kehossa tapahtuu tiettyjä asioita, jotka vaikuttavat hengittämiseen ja jokapäiväiseen elämään.

Kurssin ohjaajana toimii hengitysvalmentaja, Hoitava Hengitys HB® -ohjaaja Milja Markkanen

Kurssin hinta 70€/hlö (sis. alv24%)

Viimeisimmät artikkelit

OxyGoal™ Training -valmennusohjelma 

OxyGoal™ Training -valmennusohjelma 

OxyGoal Training tarjoaa työkalut hengityksen tehokkaaseen hyödyntämiseen huippu-urheilussa. Yksilöllinen, fysiologiaan perustuva valmennus voi...

Hyvinvointia hengittämällä -workshop

Hyvinvointia hengittämällä -workshop

Tule mukaan Hyvinvointia Hengittämällä -workshopiin la 10.6.2023 klo 10-14.30 Joogastudio Palavaan (os. Tulliportinkatu 25, Kuopio). Worshopin hinta...