OxyGoal® Training -valmennusohjelma

Yksilövalmennus

Perehdytään kehon toimintaan hengityksen näkökulmasta. Tutustuminen siihen antaa paljon oivalluksia, kun ymmärtää miksi ja milloin meidän kehossa tapahtuu tiettyjä asioita, jotka vaikuttavat hengittämiseen.

OxyGoal Training hengitysvalmennus

OxyGoal Training tarjoaa työkalut hengityksen tehokkaaseen hyödyntämiseen huippu-urheilussa. Yksilöllinen, fysiologiaan perustuva valmennus voi parantaa suorituskykyä, edistää palautumista  ja auttaa siten urheilijoita parantamaan hyvinvointiaan, maksimoimaan potentiaalinsa ja saavuttamaan tavoitteensa.

OxyGoal Training -valmennusohjelman keskiössä ovat happi “Oxy” ja tavoite “Goal”.  Happi on hengityksen ja urheilusuorituksen ytimessä ja tavoitteella viitataan jokaisen urheilijan yksilöllisiin tavoitteisiin,  joita kohti valmennuksessa edetään. Ohjelman fokus on urheilijoiden hengitystekniikan ja hengityskapasiteetin parantamisessa.

Hengitysvalmennuksesta saatavia hyötyjä:

 

1. Parantunut hapensaanti ja hapenottokyky:

Tehokas hapen saanti on kriittistä urheilusuorituksen kannalta. Hengitysvalmennus voi auttaa urheilijaa parantamaan hapenottokykyään ja hyödyntämään happea tehokkaammin.

2. Hengityslihasten vahvistaminen:

Hengityslihasten vahvistaminen voi parantaa hengitystekniikkaa ja hengityskapasiteettia, mikä auttaa urheilijaa suoriutumaan paremmin ja lisää kestävyyttä.

3. Nopeampi palautuminen ja ylikuormitustilan ehkäisy:

Hengitysharjoitukset voivat nopeuttaa palautumista harjoituksista ja kilpailuista, mikä on tärkeää urheilijan suorituskyvylle ja kehittymiselle. Lisäksi ne voivat auttaa välttämään ylikuormittumista ja ylikuntotilaa, jotka heikentävät urheilusuoritusta ja terveyttä.

4. Liikuntasuoritusten parantaminen ja kestävyyden lisääminen:

Hengitysvalmennuksessa opitut tekniikat voivat parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä, mikä on tärkeää monissa urheilulajeissa.

5. Stressinhallinta ja keskittymiskyvyn parantaminen:

Urheilusuoritus vaatii keskittymistä. Hengitysharjoitukset voivat auttaa urheilijaa rauhoittumaan ja keskittymään suoritukseen.

6. Parempi uni:

Hyvä uni on tärkeää urheilijan palautumiselle ja suorituskyvylle. Hengitysvalmennus voi opettaa urheilijalle tekniikoita, jotka auttavat parantamaan unen laatua.

OxyGoal Training hengitysvalmennus
Hengitys on keskeinen työkalu urheilusuorituksen parantamiseksi ja haluan auttaa jokaista urheilijaa hyödyntämään sen potentiaalin täysimääräisesti. OxyGoal Trainingin avulla urheilijat voivat oppia ymmärtämään hengityksen merkityksen suorituskyvylle ja hyvinvoinnille sekä oppia käyttämään hengitystä työkaluna suorituskykynsä parantamiseksi.

Näin edetään – ASKELEET:

1. Kartoitetaan tilanne.

Suunnitellaan menestyksen askeleita ja tavoitteita. Tehdään hengitysanalyysi ja selvitetään hengitystä haittaavat tekijät ja mahdollisuudet.

2. Arki- ja lepohengitys kuntoon.

Opetellaan ja oivalletaan arkihengityksen merkitys. Yksinkertaiset harjoitteet jokapäiväiseen elämään. Palauttava lepohengitys, joka tehostaa ja mahdollistaa superkompensaation.

3. Aktiivihengitys kuntoon.

Lajinmukainen hengittäminen ja hengitysharjoittelu. Fysiologinen ymmärrys hengityksestä lisääntyy.

4. Vastusharjoittelu suorituskyvyn ja hapensaannin tehostajana.

Otetaan kaikki tehot irti hengityksestä! Harjoittele täsmäohjeiden avulla turvallisesti ilman hyperventiloinnin vaaraa.

Varaa aika maksuttomaan hengitysanalyysiin

OxyGoal hengitysvalmennus – Tehosta hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

OxyGoal Essentials

“Hengityksen perusteet hallintaan”

Kenelle: Sinulle, joka haluat syventää hengitystäsi pinnallisesta hengityksestä, parantaa perushengitystaitojasi ja kohentaa yleistä hyvinvointiasi.

Valmennuksen tavoitteet: Opit rauhallisen ja luonnollisen hengityksen perusperiaatteet, mukaan lukien taidot syventää hengitystäsi. Ymmärrät hengityksen merkityksen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Harjoitusten ja uusien tekniikoiden avulla pystyt vaikuttamaan merkittävästi hyvinvointiisi, parantamaan hengitystäsi jokapäiväisessä elämässä ja tuntemaan olosi paremmaksi.

Sisältö:

 • Hengitysanalyysi, joka kartoittaa hengityksesi nykytilan.

 • Henkilökohtainen hengitysvalmennus, joka keskittyy pinnallisen hengityksen syventämiseen.

 • Harjoitteita, joilla voit parantaa hengitystekniikkaasi ja hyvinvointiasi.

 • 90 minuutin tapaaminen (live/online) + 15 minuutin seurantapuhelu.

 • Ääni/videotallenne tapaamisesta käytössäsi 2 kuukauden ajan.

Toteutus: Etänä tai paikan päällä

Hinta: 120€ sis. alv 24%


Lisäpalvelut:

 • Verkkokurssi

 • Henkilökohtainen valmennus lisäkerrat 

OxyGoal Advance

“Optimoi suorituskykysi hengityksen avulla”

Kenelle: Aktiiviliikkujille ja kaikille, jotka haluavat parantaa hapenottokykyään, suorituskykyään ja palautumistaan hengityksen avulla.

Valmennuksen tavoitteet: Opit hengitykseen liittyvät fysiologiset lainalaisuudet ja löydät oman luonnollisen hengityksesi, jonka avulla voit optimoida suorituskykysi. Ymmärrät lepo- ja aktiivihengityksen erot ja opit soveltamaan hengitystekniikoita, jotka parantavat suorituskykyä ja auttavat palautumaan nopeammin.

Sisältö:

 • Hengitysanalyysi, joka kartoittaa hengityksesi nykytilan.

 • Henkilökohtainen hengitysvalmennus, joka keskittyy pinnallisen hengityksen syventämisen jälkeen hengityksen ja suorituskyvyn optimointiin.

 • Ymmärrät lepo- ja aktiivihengityksen erot ja kuinka soveltaa niitä erilaisissa tilanteissa.

 • 2 x 90 minuutin tapaaminen (live/online) 2-4 viikon välein + 15 minuutin seurantapuhelu.

 • Ääni/videotallenne tapaamisista käytössäsi 3 kuukauden ajan.

Toteutus: Etänä tai paikan päällä

Hinta: 200€ sis. alv 24%


Lisäpalvelut:

 • Verkkokurssi

 • Henkilökohtainen valmennus lisäkerrat 

OxyGoal Elite

“Tähtää huippusuorituksiin hengityksen avulla”

Kenelle: Kilpaurheilijoille ja huippu-urheilijoille, jotka haluavat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kehittää hengiyksen teknisiä taitojaan kohti huippusuorituksia.

Valmennuksen tavoitteet: Opit kehittyneitä hengitystekniikoita ja syventämään perustaitojasi, joiden avulla pystyt hiomaan suoritustasi kohti huippusuorituksia. Saat yksilöllisen valmennuksen, joka ottaa huomioon lajisi erityisvaatimukset ja auttaa sinua soveltamaan oppimiasi taitoja elämän eri osa-alueisiin. Meidän kanssamme “käännetään viimeisetkin kivet” kohti suorituskykysi huippua. Harjoitusten avulla pystyt soveltamaan oppimaasi elämän eri osa-alueisiin ja hyödyntämään opittuja asioita itsenäisesti.

Sisältö:

 • Hengitysanalyysi, joka kartoittaa hengityksesi nykytilan.

 • Henkilökohtainen hengitysvalmennus, joka keskittyy pinnallisen hengityksen syventämisen jälkeen hengityksen ja suorituskyvyn optimointiin.

 • Ymmärrät lepo- ja aktiivihengityksen erot ja kuinka soveltaa niitä erilaisissa tilanteissa.

 • Yksilölliset harjoitukset ja ohjelma, joka on suunniteltu ottaen huomioon lajisi erityisvaatimukset.

 • Henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja seurannan, joka keskittyy huippusuoritusten saavuttamiseen. 

 • 3 x 75-90 minuutin tapaaminen (live/online), noin 2-4 viikon välein +2x 15min seurantapuhelu.

 • WhatsApp-tuki valmennuksen ajan.

 • Ääni/videotallenne tapaamisista käytössäsi 3 kuukauden ajan ja lisäksi verkkomateriaalia.

Toteutus: Etänä tai paikan päällä

Hinta: 300€ sis. alv 24%


Lisäpalvelut:

 • Verkkokurssi

Asiakaskokemuksia

Hengitys urheilijan tukena – ei esteenä

Hengitys urheilijan tukena – ei esteenä

Hengittäminen on ihmisen perusedellytys. Ilman sitä emme saa energiaa käyttöömme ja iskee voimakas väsymys. Urheilijalle tämä energian puute tarkoittaa samalla suorituskyvyn laskua ja palautumisen hidastumista. Ihmiselle on luotu nenä hengittämistä ja suu syömistä...

lue lisää